Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Onze mensen

Onze mensen

iHub is een vitale, lerende organisatie met ruimte en aandacht voor haar medewerkers. Zij zijn het hart van onze organisatie. Eén ding hebben alle collega’s gemeen: ze combineren professionaliteit met een groot hart voor de medemens. Voor de jongeren, ouders en gezinnen die we behandelen, begeleiden en onderwijs geven.

De uitdaging is om een werk- en leeromgeving te creëren waarin onze professionals en cliënten de uitdagingen en voordelen van diversiteit omarmen. Op die manier kunnen we perspectief bieden aan onze jongeren en gezinnen. Het vergroten van kansengelijkheid staat voorop. We investeren graag in onze professionals. Voor cliënten en leerlingen werken we aan (steeds meer) maatwerk. En een duidelijke verbinding tussen zorg en onderwijs.

Masterpanel

Wij vinden het belangrijk dat ouders en jongeren gezien en gehoord worden. Onze centrale cliëntenraad heet het Masterpanel. Dit panel bestaat uit (pleeg)ouders, medewerkers én jongeren die zorg en/of onderwijs bij ons hebben, of hebben gehad.

Lees alles over ons Masterpanel.

Raad van Bestuur

Onze bestuursleden zijn eindverantwoordelijk voor het beleid binnen iHub onderwijs & familiezorg. Maak kennis met ons Raad van Bestuur.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Stichting iHub houdt toezicht op alle organisaties/bedrijven binnen de iHub Groep.

Lees meer over onze Raad van Toezicht.

Werken bij iHub

We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons het verschil willen maken in het leven van kinderen, jongeren en hun gezinnen.

Lees meer over onze vacatures op de website Werken bij iHub.

Een dag op pad met docent Frenk

‘Wat maakt jou gelukkig?’, is de vraag die Frenk de leerlingen aan tafel stelt. Dat is geen moeilijke vraag voor de jongen in de zwarte hoodie. ‘Vrijheid én geld’, klinkt al snel het antwoord.