Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Feiten en cijfers

Feiten en cijfers

Wij geloven dat de kwaliteit van onze zorg en onderwijs valt of staat met goede bedrijfsvoering. Daarom vinden we het belangrijk om onze resultaten en bedrijfsstructuur te kunnen laten zien. Hieronder vind je de belangrijkste feiten en cijfers van onze organisatie.

Organisatiestructuur

We vertellen je graag meer over de structuur van onze organisatie.

Jaarverslag

Wij leggen jaarlijks verantwoording af over onze prestaties. Dit doen we in de vorm van jaarverslagen. Op deze pagina vind je onze jaarverslagen van de afgelopen jaren.

ANBI

Stichting iHub Onderwijs heeft de status ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Op deze pagina vind je meer informatie en onze gegevens in het kader van ANBI.

Stichting Gereformeerd Burgerweeshuis

iHub krijgt ondersteuning van de stichting het Gereformeerd Burgerweeshuis (GBW) van Rotterdam. Op deze pagina vind je meer informatie over het GBW en bijbehorende cijfers en documenten.