Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Onderwijs met persoonlijke aandacht

Voor alle kinderen een passende plek in het onderwijs. Dat is waar we bij iHub voor staan. Wij bieden op onze scholen extra ondersteuning en begeleiding aan leerlingen die het nodig hebben.

Onderwijs

Wij vinden dat elk kind en elke jongere recht heeft op goed onderwijs in een veilige omgeving. Dat is wat onze docenten drijft en waarom onze coaches van Educé elke dag scholen helpen om passend onderwijs te bieden. Samen met leerling en ouders bedenken we een doel en werken we aan perspectief.

Onze kijk op onderwijs

Onze leerlingen hebben meer aandacht nodig dan het regulier onderwijs kan bieden. Onze docenten doen er alles aan om ze weer perspectief te bieden.

Onze scholen

iHub biedt gespecialiseerd onderwijs in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Op onze scholen geven we jongeren die zijn vastgelopen een nieuwe kans.

Educé: partners in passend onderwijs

Scholen hebben de verantwoordelijkheid leerlingen passend onderwijs te bieden. Ook voor leerlingen waarbij het niet gemakkelijk gaat. Educé ondersteunt scholen om passend onderwijs mogelijk te maken.