Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Veilige plek om op te groeien

iHub biedt pleegzorg en gezinshuizen voor kinderen van alle leeftijden die vanwege verschillende omstandigheden (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen.

Pleegzorg & gezinshuizen

Soms kan een kind (tijdelijk) niet thuis wonen. Op het moment dat het thuis niet meer gaat, kan iHub hulp bieden. We beschikken over een groot pleegzorgnetwerk en gezinshuizen om die kinderen een warm en veilig thuis te bieden. Bij iHub geloven we in de kracht van families. Samen met het gezin en hun netwerk zoeken we naar de beste hulpvorm.

Pleegzorg

iHub beschikt over een groot pleegzorgnetwerk. Iedere dag zetten onze pleegzorgprofessionals zich in voor kinderen die (tijdelijk) een warm thuis nodig hebben.

Gezinshuizen

Naast pleegzorg bieden we ook gezinshuizen als hulpvorm aan. Dit is een kleinschalige woonvorm voor kinderen die (tijdelijk) niet bij hun ouders kunnen wonen.

Waar wij pleegzorg bieden

iHub biedt pleegzorg in alle gemeentes in Zuid-Holland. Ons doel is om kinderen altijd een pleeggezin te bieden in hun vertrouwde omgeving.