Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

ANBI

ANBI

In het kort

Stichting iHub Onderwijs heeft de status ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Op deze pagina vind je de gegevens van Stichting iHub Onderwijs in het kader van ANBI.

Organogram

Stichting iHub Onderwijs maakt samen met iHub Zorg BV en iHub Service Centrum BV juridisch deel uit van de Stichting iHub Groep:

Doelstelling

Stichting iHub Onderwijs heeft als doel het bieden van onderwijs aan kinderen en jongeren die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen in hun ontwikkeling. Dit betreft bekostigd speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs.

Contactgegevens

Stichting iHub Onderwijs is op verschillende manieren bereikbaar:

E-mail info@ihub.nl
Telefoon 088 996 10 00

Adres
Mozartlaan 148
3055 KL Rotterdam

Postadres
Postbus 37056
3005 LB Rotterdam

Het RISN van Stichting iHub Onderwijs is 862.138.498

Bestuur

Het bestuur van Stichting iHub Onderwijs is de Stichting iHub Groep. Stichting iHub Groep wordt vertegenwoordigd door bestuurders drs. J. ten Dam MBA en Mr. dr. L. van Domburgh.

De beloning van de bestuurders van de Stichting voldoet aan de Wet Normering Topinkomens (WNT), bezoldigingsklasse D voor de Stichting iHub Onderwijs. In het jaarverslag van Stichting iHub Onderwijs is de WNT-verantwoording opgenomen. Voor het jaar 2022 kun je deze vinden op pagina 71.

Beleidsplan

Het beleidsplan van Stichting iHub Onderwijs kun je vinden op: iHub Onderwijs - schoolplan 2021-2025.

Activiteiten

Het activiteitenverslag van Stichting iHub Onderwijs kun je vinden op: Jaarverslag iHub Onderwijs 2022.

Beloning

De medewerkers van Stichting iHub Onderwijs volgen de CAO PO.

ANBI-formulier

ANBI formulier onderwijs