Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Kwaliteit en onderzoek

Kwaliteit en onderzoek

Dagelijks zetten onze professionals zich in voor onze jongeren en hun gezinnen. We willen er zeker van zijn dat we hen de beste zorg en het beste onderwijs kunnen bieden. Daarom zijn we binnen iHub altijd bezig om de kwaliteit hiervan te blijven ontwikkelen. Hieronder vind je de manieren waarop we dit doen.

Kwaliteitsstatuut

Wij staan voor kwaliteit. In het Kwaliteitsstatuut ggz 18 plus staat aangegeven wat iHub geregeld heeft op het gebied van kwaliteit en verantwoording om de curatieve geestelijke gezondheidszorg in het kader van de Zorgverzekeringswet te kunnen verlenen. Lees meer over ons Kwaliteitsstatuut.

Klachtenregeling

Onze medewerkers zetten zich volop in voor de kwaliteit van onze hulpverlening en ons onderwijs. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze hulp te blijven verbeteren. Daarom gaan we graag met je in gesprek als je niet tevreden bent of een klacht hebt.

Lees wat je kunt doen als je niet tevreden bent in onze Wegwijzer klachten.

Onderzoek

Het waarborgen van de kwaliteit van onze jeugdhulp en ons onderwijs is van groot belang. Onze onderzoeksafdeling is daarom altijd bezig om behandel-, pleegzorg- en onderwijsprogramma's te blijven ontwikkelen.

Lees meer over onderzoek binnen iHub.

Vertrouwenspersoon

Alle onze (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot)ouders en opvoeders die te maken hebben met jeugdhulp hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Zij kunnen terecht bij Jeugdstem.

CIIO Maatstaf

De CIIO Maatstaf is een interpretatie van de ISO 9001 norm, gericht op professionele kennisintensieve dienstverleners zoals iHub als zorgorganisatie. De CIIO Maatstaf is door de Raad voor Accreditatie geaccepteerd als ISO 9001-compatible normatief document. Onderzoeken op basis van de CIIO Maatstaf leveren bij een positief resultaat dan ook een (internationaal) erkend ISO 9001 certificaat op.

Bekijk ons CIIO Maatstaf.