Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Kwaliteitsstatuut

Kwaliteitsstatuut

Wij staan voor kwaliteit. In het Kwaliteitsstatuut ggz 18 plus staat aangegeven wat iHub geregeld heeft op het gebied van kwaliteit en verantwoording om de curatieve geestelijke gezondheidszorg in het kader van de Zorgverzekeringswet te kunnen verlenen. Curatief betekent dat de behandeling gericht is op genezing.

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige ggz’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Het kwaliteitsstatuut garandeert dat de juiste hulp, op de juiste plaats en door de juiste zorgprofessional, binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk, wordt geleverd. Daarmee bevorderen we gepaste zorg.

Als organisatie bestaat iHub uit iHub Zorg en iHub Onderwijs. iHub kent een breed zorg- en onderwijsaanbod. Het merklabel De Nieuwe Kans valt ook onder iHub.

Bekijk ons Kwaliteitsstatuut.