Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

Onze bestuursleden zijn eindverantwoordelijk voor het beleid binnen iHub onderwijs & familiezorg. Zij zetten zich in voor het functioneren van onze organisatie als geheel en als partner in het landschap van de jeugdzorg. Daarnaast legt het bestuur verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Jasper ten Dam

Met veel plezier en passie ben ik sinds 2019 bestuurder bij iHub onderwijs & familiezorg. Het verder professionaliseren van onze organisatie gaat bijdragen aan een betere facilitering van onze medewerkers en legt het fundament om een leidende rol te blijven spelen in de transitie van jeugdzorg en het gespecialiseerd onderwijs.

Ik ben trots dat onze professionals zich elke dag onderscheiden door gespecialiseerd onderwijs, jeugdhulp en jeugd-ggz onder één dak geïntegreerd aan te bieden!

Jasper ten Dam
Jasper ten Dam

"Trots dat onze professionals onderwijs, jeugdhulp en jeugd-ggz onder één dak aan te bieden!"

Lieke van Domburgh

Sinds oktober 2021 ben ik met veel enthousiasme gestart als bestuurder bij iHub familiezorg & onderwijs.

Ik ben enorm gedreven om bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren vanuit verschillende perspectieven: de omgeving van de jongeren, ouders, pleegzorgouders, onderwijs- en zorgprofessionals en de wetenschap.

Dat vraagt niet alleen om voortdurende focus op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en hun omgeving, maar ook om het continu in verbinding staan met elkaar. Laat dat nu net zijn waar ik een flinke dosis energie van krijg!

Lieke van Domburgh
Lieke van Domburgh

"Gedreven om bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren vanuit verschillende perspectieven."