Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Rotterdams Omgangshuis Rotterdam
adres
Mozartlaan 150
3055 KM
Rotterdam
telefoon
088 996 1100 (keuze 3)
e-mailadres
[javascript protected email address]

Rotterdams Omgangshuis

In het kort

Zorgaanbod Ambulante zorg

Het Rotterdams Omgangshuis is er voor kinderen en ouders in ingewikkelde scheidingssituaties. Soms lukt het ouders niet om in zo'n situatie goede afspraken te maken. Hierdoor kan een kind bijvoorbeeld geen contact meer hebben met één van de ouders. iHub biedt dan ondersteuning bij het contactherstel en het maken van afspraken. Samen werken we toe naar een veilige situatie voor ouders én kind(eren).

In sommige gevallen is er nog wel contact met beide ouders, maar is het door problemen niet mogelijk om goed te blijven communiceren. Ook in dat geval kunnen ouders terecht bij het Rotterdams Omgangshuis voor professionele begeleiding. Soms moeten we de conclusie trekken dat het verbeteren van contact tussen ouders (nog) niet mogelijk is. Dan begeleiden we ouders in een individueel traject.

Lees meer over de aanpak bij het Rotterdams Omgangshuis.

Aanmelden

iHub familiezorg biedt specialistische jeugdhulp en jeugd-ggz. Deze hulp is toegankelijk met een verwijzing. Wil je meer weten over aanmelden, lees dan verder op de pagina aanmeldinformatie voor jongeren en ouders.

Ben je verwijzer en wil je een kind of jongere aanmelden voor onze zorg? Ga dan naar de aanmeldpagina voor verwijzers. Bij iHub meld je aan met een hulpvraag, niet voor een specifieke behandeling.

Vragen?

Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact op met deze locatie via de contactgegevens boven aan de pagina.