Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Eén iHub

Eén iHub

iHub onderwijs & familiezorg

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. De nieuwe naam is: iHub onderwijs & familiezorg. Voor cliënten en verwijzers van Altra, Horizon en De Opvoedpoli verandert er niets. Onze zorg en ons onderwijs blijft hetzelfde, de locaties blijven hetzelfde, alleen de naam op de gevel verandert.

Wel krijgen we andere e-mailadressen en hebben we deze nieuwe website.

Wil je ons bereiken? Of aanmelden?

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. Bekijk onze contactpagina.

Wil je iemand aanmelden en ben je verwijzer? Bekijk dan onze aanmeldpagina.

Ben je géén verwijzer en wil je meer weten over het aanmelden voor onze familiezorg, lees dan meer op de pagina aanmeldinformatie voor jongeren en ouders.

Waarom veranderen?

iHub is ooit opgericht om onderlinge samenwerking tussen de verschillende ‘merken’ Altra, Horizon, De Opvoedpoli, en De Nieuwe Kans te stimuleren. We waren juridisch al een organisatie. De eerste paar jaar heeft iedere organisatie vanuit de eigen merknaam verder gewerkt, nu is het tijd voor meer eenduidigheid.

Met elkaar blijven we werken aan ons gezamenlijke doel: steengoed onderwijs en de beste zorg leveren aan kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen.