Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Pleegzorg Gouda
adres
Antwerpseweg 3
2803 PB
Gouda
telefoon
088 - 9961700
e-mailadres
[javascript protected email address]

Pleegzorg

In het kort

Doelgroep Kinderen van 0-21 jaar

Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek met liefde en structuur. Helaas is zo’n stabiele thuissituatie voor meer dan 23.000 kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend. Kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen, kunnen in aanmerking komen voor pleegzorg of gezinshuiszorg.

Pleegzorg
We staan voor betrokken en vaardige pleegouders. We vinden die het liefst dicht bij het kind en diens familie. Dat kunnen ook vrienden of andere bekenden zijn. Dit noemen we netwerkpleegzorg. Pas als het echt niet anders kan, zoeken we pleegouders buiten dit netwerk.

Contact met ouders
Bij iHub staat familie centraal. We willen daarom dat kinderen die tijdelijk niet thuis wonen altijd contact houden met hun ouders. We zijn ons ervan bewust dat de band tussen ouders en kinderen onverbrekelijk is. Contact zullen we, waar dat mogelijk is, stimuleren en faciliteren.

Aanmelden pleegzorg
Ben je verwijzer en wil je een kind of jongere aanmelden voor pleegzorg? Ga naar onze aanmeldpagina voor verwijzers.

iHub pleegzorg & gezinshuizen heeft als hoofdlocatie Alphen aan den Rijn. Naast Gouda hebben wij locaties in Rotterdam en Dordrecht.