Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eén iHub

Altra, Horizon en De Opvoedpoli veranderen van naam. Vanaf nu heten we iHub onderwijs & familiezorg. Lees meer over wat dat betekent. 

Hulp als je niet voor je kind kan gaan zorgen

Hulp als je niet voor je kind kan gaan zorgen

Waar wij bij kunnen helpen

Als je (ongepland) zwanger bent geworden, kunnen er verschillende redenen zijn waarom je niet zelf voor je kind kan gaan zorgen. Bijvoorbeeld omdat je nog erg jong bent of je kind geen veilige plek kan bieden. Of omdat je niet getrouwd bent en bang bent te worden uitgestoten door je familie. Of omdat om een andere reden niemand mag weten dat je een kind krijgt.

Wat de reden ook is, als je niet zelf voor je kind wil of kan zorgen kun je denken aan abortus (als dit nog kan), afstand ter adoptie of plaatsing in een pleeggezin. Een moeilijke en ingrijpende beslissing, die je niet van de ene op de andere dag neemt.

Wij zijn ervoor je om je te ondersteunen bij het komen tot een voor jou goede beslissing. Onze mening speelt hier geen rol in. Ook kunnen we jou en je eventuele partner emotionele en praktische begeleiding bieden.

Meer informatie

Onze hulp als je niet voor je kind kan gaan zorgen is onderdeel van Fiom.